OVERNAME H&S TANK CLEANING DOOR OCEAN CLOUD GROUP AFGEROND

Per 1 oktober 2021 heeft Ocean Cloud Group het tank cleaning station van H&S Group in Vlissingen overgenomen. Deze strategische overname draagt bij aan de versterking van de positie van de onderneming in de transportbranche met een uitstekende ligging in de havens van Vlissingen. De cleaning zal voortaan onder de naam Celsius Tank Cleaning verder geëxploiteerd worden. Celsius breidt hiermee haar activiteiten enorm uit:

  • Vanaf heden kunnen tankwagens, silo/bulk, ISO tankcontainers en IBC’s worden gereinigd. Ook de Truckwash service wordt vanaf heden aangeboden.
  • Reparatie & onderhoud Trucks, Containers, Foodtankers, Chassis.
  • 24/7 service.
  • De services en diensten kunnen gecombineerd worden met parking & containerstorage.


Roland Joosten,
CEO van Ocean Cloud Group vertelt: “De overname van de cleaning maakt het mogelijk dat we onze dienstverlening verbreden. Hiermee proberen we onze positie in de markt, als ook op meerdere facetten, te versterken”.

Niels Geschiere komt met de genoemde overname ook mee naar Ocean Cloud Group in functie als Business Unit Manager. Hiermee garandeert men de hoge kwaliteit en continuïteit van onze activiteiten in Vlissingen. Niels heeft ruim 6,5 jaar ervaring in de branche van tank cleaning: “Ik kijk er enorm naar uit om dit tank cleaning station, de parking en de truck & trailer onderhoudsservices verder uit te bouwen”.

Ocean Cloud Group heeft haar zinnen gezet om nog een cleaning station te openen in Brabant. Meer nieuws hierover volgt op korte termijn.

PDF Download Ocean Cloud Group – persbericht 02-11-2021

Niels Geschiere
Business Unit Manager
niels.geschiere@celsiustankcleaning.nl
Office: +31 (0) 85 2733082
GSM: +31 (0) 648 124957